En ny underbar sommarstuga till salu i Borgå
Ny sommarstuga i Borgå 80 m².
06200 Borgå,Vessö
Ljus, elegant, bekväm stuga som består av 3 byggnader (bostadshus, bastu samt ett varmt garage). Faciliteter - vardagsrum, öppet kök, sovrum, badrum, toalett, bastu, terrass, klädkammare.
Bilder på stugan
Stugan är byggd på en pittoresk plats nära Borgå. Byggd 2020. Snygg skandinavisk design. Stommen kommer från Teri-Hus. Inredningarna och ytorna har gjorts av högklassiga material. Bastun är dröm för en bastubadare, vedeldad IKI-bastuugn samt med en vacker utsikt över sjön.
Huslayout
Husets yta är 80 m². Total yta 150 m². Faciliteter - vardagsrum, öppet kök, sovrum, badrum, toalett, bastu, terrass, klädkammare.
Innerhöjd 2,5 meter. Från sovrummet kan du gå till terrassen med en vacker utsikt över sjön. Vardagsrummet och köket har stora fönster som är 2 meter höga.

Husets golv, bastu, kök och badrum är kaklade med italienska italienska. Köket är ett Ala Carte kök, hushållsapparater AEG.

Huset värme upp med en frånluftsvärmepump och husets golv har vattenburen golvvärme, bastubyggnaden och garaget har el-golvvärme. Garaget har en mekanisk dörröppnare samt en oljeavskiljningsbrunn.
Sommarstugans fördelar
En ny sommastuga vid stranden av en vacker sjö, samt utsikt över havet!
En förtjusande plats
En av de vackraste platserna i Finland, i nörheten av Borgå Stad, på åsen mellan en sjö och havet.
Egen strand, brygga och strandbastu
Huset finns i direkt anslutning till sjön, egen brygga och strandbastu.
En ny Sommarstuga från Ter-hus
Stommen till sommastugan kommer från Teri-Hus, en husfabrik med anor och hög kvalitet..
Borgå - en stad med pittoreska stunder.
Porvoo - attraktioner.
Några av Finlands största poeter och konstnärer har älskat Porvoo. Det är den näst äldsta staden i Finland och bevis på dess långa historia kan fortfarande ses och känns när du går på dess pittoreska gator. Den historiska gamla stan har massor av vackra, färgglada traditionella trähus som är fantastiska sevärdheter.
Porvoo National City Park.
En nationalpark kommer att öppnas i centrum av Porvoo, med fotografiska landskap, kulturellt och historiskt betydelsefulla platser och områden som är värdefulla för biologisk mångfald inom allas räckvidd.
Försäljningspriset
545,000 €
Kontakta oss

+358 40 5750102
info@gmk-design.fi

Vi serverar:
På finska, svenska, engelska, ryska
06200 Porvoo, Vessöö
Fyll i era uppgifter nedantill så tar vi kontakt med er.
Du godkänner våra vilkor